Serviciul de telefonie mobilă Digi Mobil a ajuns la peste 2 milioane de abonați, persoane fizice, în numai doi ani de la relansare, ajungând astfel la o cotă de piață estimată de 25% din piața abonamentelor pentru persoane fizice. Pachetul de servicii Optim Nelimitat  a atras 1 milion de clienți în ultimii doi ani și se clasează în acest fel în topul preferințelor utilizatorilor Digi Mobil și din piață. În același timp, serviciul de internet mobil înregistrează peste 2,4 milioane de utilizatori.

Traficul total de date mobile dintr-o lună a ajuns la 2,8 milioane de Gbytes, în timp ce traficul lunar de  Internet și date fixe a ajuns la 204 milioane de Gbytes. Traficul mediu al unui utilizator Digi Mobil este astfel de aproape 3 ori mai mare decât al unui utilizator mediu din piață.

RCS&RDS are 2 milioane de abonaţi la internet fix, 2,7milioane de abonaţi la servicii de televiziune, 700.000 la televiziune prin satelit şi 1,4 milioane abonaţi la telefonie fixă. “Oferim cel mai bun internet din Europa şi probabil din lume. 99% dintre clienţii noştri au acces la broadband,” declară Valentin Popoviciu, Vicepreședinte RCS & RDS.
În ceea ce priveşte telefonia mobilă, compania va continua să investească în reţea sume de oridinul zecilor de milioane de euro astfel încât în 2019 să ofere acoperire pentru 98% din populaţie. Compania oferă în prezent acoperire 4G în 28 de oraşe, iar până în luna mai va renunţa la roamingul naţional în 12 oraşe. Operatorul şi-a propus ca anul acesta să ofere servicii 4G în 100 de localităţi, iar ofera include în prezent peste 30 de dispozitive. Reţeaua 4G a RCS&RDS este de tip LTE TDD.

Prețurile abonamentelor din portofoliul Digi Mobil încep de la 1,94 euro/luna (TVA inclus) și includ, în funcție de pachetul ales, minute nelimitate în rețeaua Digi (fix-mobil), dar și in alte rețele naționale și internaționale (fix-mobil), sute de SMS-uri, trafic lunar de date mobile de până la 5 GB în reţeaua 3G şi de până la 30 GB la viteză maximă în reţeaua 4G.

Începând de astăzi, compania vine în sprijinul utilizatorilor care nu sunt clienți de servicii fixe Digi și își portează numărul în rețeaua Digi Mobil și le oferă posibilitatea de a achiziționa telefoane inteligente cu avans scăzut cu pana la 50%.