Consilierul premierului pe probleme economice, Darius Vâlcov, a declarat duminică, la Antena 3, că afirmațiile critice ale fostului premier Victor Ponta la adresa sa reprezintă mesajul unui „căpitan la unitatea de fantome”.
Întrebat cum comentează o afirmație a fostului premier, Vâlcov l-a numit ”căpitan la unitatea de fantome”.
”Dacă el (Ponta n.n.) dă asemenea mesaje public, și eu tot public transmit că e ca mesajul unui căpitan de la unitatea de fantome” a spus Vâlcov la ”Subiectiv”.
Întrebat dacă respectiva unitate numără multe ”fantome”, Vâlcov a răspuns că ”Unitatea de fantome e la Paris. Să-l întrebați când îl prindeți”.
”Fantomele” erau numiți membrii Brigăzii ”U” din fosta Securitate a Statului, adevărații spioni care operau peste hotare.
Ponta a scris, duminica, pe Facebook, ca ministrul finantelor, Eugen Teodorovici, este o mare dezamagire pentru el pentru ca semneaza „prostiile” gandite de Valcov si Dragnea.
„Teodorovici este exemplul unui om deştept, pregătit, care însă se lasă cumpărat sau face pact cu diavolul. Îşi vinde sufletul diavolului. Faptul că el semnează toate prostiile gândite de Dragnea şi Vâlcov o să îl coste foarte scump”, a scris fostul premier PSD.