Românii dornici de o experienţă de o vacanţă diferită faţă de ceea ce au trăit până în prezent, îşi vor cumpăra vacanţe în perioada dorită şi vor afla care este destinaţia vacanţei lor doar atunci când vor ajunge în aeroport. Preţul unei astfel de experienţe 'pe nevăzute' este de 299, 399 sau 499 euro/persoană. Data exactă de plecare o vor afla cu 48 de ore înainte, iar destinaţia le va fi dezvăluită abia atunci când ajung în aeroport.

'Am dorit să aducem pe piaţa turismului din România un concept special pentru turiştii deschişi către nou, care vor să trăiască şi o experienţă altfel. Sunt sigur că turiştii români vor aprecia o iniţiativă îndrăzneaţă. Vrem să arătăm că putem oferi şi pachete pentru turiştii mai nonconformişti', a declarat Alin Burcea, preşedintele agenţiei care a lansat oferta pe piaţa românească.

Ofertele "Blind Holiday" se adresează doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani, iar plata se face exclusiv online, spun reprezentanţii agenţiei de turism. Repartizarea în cazul acestor vacanţe se va face în limita locurilor disponibile, în ordinea rezervărilor.

SURSA: Agerpres