Probleme în vacanță pentru Mircea Badea!

Mircea Badea a vorbit recent la Radio ZU despre vacanța din Grecia. Astfel, acesta a fost întrebat dacă s-a odihnit.

„La mine vacanța nu e cu niciun încărcat. E cu descărcat. Vacanța nu e bună pentru om. Acum, că a început serviciul, să mă mai odihnesc și eu un pic. Am fost cu copilul, învață să înoate”, a răspuns realizatorul emisiunii „În gura presei”.

Mai apoi, Mircea Badea a povestit și despre lucrurile neplăcute pe care le-a pățit pe drum. Acesta a fost nevoit să aștepte 20 de minute la o benzinărie din Bulgaria, după ce „angajații au încurcat un bon”.

„La întoarcere, s-a gândit Waze-ul să mă bage pe niște drumuri… N-aveai cum să mergi cu 90 că aveai curbe. Dacă erai Titi Aur și aveai mașina pregătită, poate. Altfel, nu. Aveam copilul, bagaje”, a mai spus Badea.

Fiul lui a fost nevoit să-și facă testul COVID

De asemenea, Mircea Badea a vorbit și despre momentul când fiul lui a făcut testul pentru coronavirus.

„În vamă n-a fost nicio problemă. Bine, fă-i test copilului acolo. Eram un grup de copii. Cheamă pentru ei cetățenii cu testul”, a mai spus realizatorul TV.

Amintim că, înainte de concediu, Mircea Badea a dezvăluit că va pleca cu mașina. Potrivit celor spuse la momentul respectiv, a făcut această alegere pentru fiul său, Vlăduț, este pasionat de mașini și vrea ca el să vadă ce înseamnă, de fapt, un drum lung cu mașina.

„De ce mă duc cu mașina? Acolo unde mă duc vine o trupă de copilași și îl mai scot pe al meu din sufragerie. Îi mai dau drumul printre copii. De asta mă duc și de asta merg și cu mașina”, a spus Mircea Badea la Radio ZU, explicând faptul că vrea să îi arate fiului lui ce înseamnă drumul cu mașina.