Meghan Markle și prințul Harry își fac de cap și bagă Casa Regală britanică într-un nou scandal. Cei doi au renunțat la titlurile regale și la banii primiți de contribuabilii britanici, dar continuă să fie percepuți drept reprezentanți ai Casei Regale. Orice pas al lor este urmărit și anunțat de marile publicații occidentale.

Trădarea supremă pentru Casa Regală

După îndepărtarea de Casa Regală, cei doi s-au mutat într-o vilă de 14 milioane de dolari deținută de un oligarh rus, în Vancouver, Canada.

Nu vor sta mult timp acolo. Se gândesc la o modalitate de a fi mai aproape de mama ducesei de Sussex, căci doresc achiziționarea unei case în Malibu, conform mirror.co.uk.

La începutul anului 2020 Prințul Harry a renunțat la titlurile militare pe care le-a obținut de-a lungul timpului și a pornit pe un drum separat de restul familiei, alături de soția și de fiul lor, Archie Harrison.

Se pare că el și soția lui se gândesc serios la achiziționarea unei case în Malibu, la doar 100 de kilometri de casa mamei lui Meghan Markle, cu care prințul se înțelege de minune.

Casa din Malibu are cinci dormitoare spațioase, un teren de tenis, o piscină cu bar și împrejurimi fanstastice. Proprietatea a mai fost deținută de actorul David Charvet, cunoscut din pelicula Baywatch, și soția acestuia, Brooke Burke.