Pentru achiziţionarea biletelor electronice, posesorii de telefoane mobile îşi pot alege filmul dorit şi ora de difuzare a acestuia, direct din aplicaţia gratuită Cinemagia, compatibilă cu sistemele de operare iOS, Android, Symbian şi Windows Phone. Odată selectat filmul, utilizatorii îşi pot alege locurile în sală de cinema şi, ulterior, plăti biletele în siguranţă, în mai puţine etape, direct de pe telefon.

Pentru accesul în sălile de cinema, utilizatorii nu trebuie decât să scaneze de pe ecranul telefonului mobil codul biletului, primit printr-un SMS sau e-mail generat automat în momentul plăţii. Costul biletului, similar cu cel din cinematograf, calculat în euro la cursul oficial al zilei, va fi dedus din credit, pentru utilizatorii cartelei, respectiv adăugat facturii, la cursul oficial din luna emiterii acesteia, pentru abonaţii serviciilor Vodafone.

Cinemagia.ro, Grand Cinema Digiplex şi Vodafone România au lansat în iulie 2012, în premiera pentru piaţa din România, opţiunea de rezervare şi plata a biletelor de cinematograf direct prin intermediul telefonului mobil. Până în prezent au fost vândute peste 20.000 de bilete, iar procentul plăţilor efectuate prin factura Vodafone este în acest moment de 69%.

Din iulie 2012 utilizatorii pot plăti, prin aplicaţia Cinemagia powered by Vodafone, şi biletele pentru Grand Cinema Digiplex.