Alături de stațiile deja existente în China – Zhengzhou și Chengdu – vor fi adăugate Changsha, Chongqing, Suzhou și Wuhan. În Europa au fost incluse noi stații în Duisburg (Germania) și Varșovia (Polonia), în plus față de cele din Lodz (Polonia) și Hamburg (Germania).

„Serviciul feroviar UPS China-Europa poate fi mai economic cu până la 65% față de transportul aerian și poate fi mai rapid cu până la 40% față de serviciul standard de  transport maritim”, spune Cindy Miller, președintele UPS Global Freight Forwarding. „Cu mai multe opțiuni pentru optimizarea raportului cost / timpi de livrare, UPS reconfirmă sprijinul pe care îl oferă companiilor din China și Europa pentru ca acestea să aibă succes și să se extindă.” 

Cele patru noi stații din China au fost alese pentru proximitatea lor față de fabricile industriale din provincie, dar și față de centrele comerciale și culturale ale țării.

În Europa, Duisburg este nucleul regiunii industriale germane Ruhr și asigură căile de acces pentru transportul fluvial, feroviar, rutier și aerian. Noua oprire din Varșovia, Polonia, sprijină una dintre economiile în creștere ale Uniunii Europene, renumită pentru e-commerce, cercetare și dezvoltare și producție industrială.

UPS (NYSE: UPS) este lider global în logistică, oferind o gamă largă de soluții, inclusiv pentru transportul de colete și cargo, facilitând comerțul internațional și implementând tehnologie avansată pentru a gestiona mai eficient lumea afacerilor. Cu sediul principal în Atlanta, UPS deservește mai mult de 220 țări și teritorii din întreaga lum