Amănunte de ultimă oră care pot declanșa o criză politică imensă în România. Ungurii se pregătesc să trântească Guvernul Orban. Se pare că liberalii nu au nicio șansă să-și treacă noul Executiv prin Parlamentul României. Cei de la PSD au pus la cale nucleara prin care blochează Guvernul.

Jocuri politice incredibile în Parlamentul României înaintea votului de învestitură a guvernului Orban. Cei de la PSD vor să trântească Executivul și au găsit cea mai bună metodă.

Surse din cadrul social democraților au dezvăluit pentru stiripesurse.ro că PSD se bazează pe unguri să le iasă planul secret. Aleșii celor de la UDMR au un eveniment de la care nu pot absenta joi și tocmai acest lucru doresc să-l speculeze cei de la PSD.

În colaborare cu cei de la Pro România cu care în față sunt mari dușmani, cei din PSD ar dori să dea lovitura. Votul de învestitură să aibă loc tocmai joi, pentru că în absența parlamentarilor UDMR, guvernul Orban n-ar avea nicio șansă.

Cei de la PSD și Pro România au majoritate în Birourile Permanente Reunite, adică forul în care se decide calendarul. Se pregătește o colaborare PSD-ProRomânia în aceste foruri, mai spune sursa citată.
Astfel, Guvernul Dăncilă care a fost dat afară e la Palatul Victoria prin moțiune de cenzură are mari șanse să rămână ca interimar până după alegerile prezidențiale.