Un an și jumătate. Atât a rezistat Elena Udrea în Costa Rica. S-a întors în România în urmă cu câteva zile, după ce Curtea Constituțională a României (CCR) a dat verdictul pe completurile de 3 și 5 judecători. Astfel, sentința definitivă din Gala Bute, prin care Udrea era condamnată la pușcărie cu executare a fost suspendată.

Elena Udrea locuiește acum în vila iubitului ei, din Corbeanca, dar imobilul este scos la vânzare de câteva luni. Cei doi s-au refugiat în lux, dar nu se știe cât timp vor sta în Corbeanca. Adrian Alexandrov a oferit și primele amănunte despre fostul ministru.  ”Elena se reface, pentru că este obosită. Am stabilit deocamdă mai multe lucruri legate de botez, despre nuntă nu am vorbit nimic”, a declarat bărbatul.

Alexandrov și-a adus fetele, dar și pe viitoarea sa soacră în vila de lux pe care o deține în localitatea ilfoveană Corbeanca. Elena Udrea nu a ieșit din casă, dar a putut fi văzută prin geamul mare din  living în timp ce se plimba cu Eva în brațe.

Casa în care stă acum Udrea are 170 mp utili și patru dormitoare și se află la vânzare. ”Vila este utilată, mobilată şi dispune de finisaje de lux. La parterul vilei găsim un living generos, o bucătărie open-space dar care se poate închide dacă proprietarului îi place să-şi petreacă timpul în bucătarie, un dormitor sau birou, o baie de servici dar şi o terasă de 21 mp care poate fi închisă iarna şi deschisa vara. La etajul unu regăsim trei dormitoare deservite cu câte o baie fiecare, dormitorul matrimonial având un balcon şi șemineu. Vila este amplasată într-un cartier semi-rezidenţial în care sunt construite doar 10 case. Parcarea dispune de două locuri de parcare în curte. Confortul, eleganţa şi amplasarea sunt cuvintele cheie care definesc această proprietate ca fiind una excepţională”, a descris Alexandrov proprietatea, pe un site de imobiliare.

Dacă în martie, somptuoasa casă se afla la vânzare cu 205.000 euro, acum a fost redusă la 190.000 de euro, semn că tânărul iubit are nevoie de bani gheață, conform click.ro.

Pe lângă Dosarul Gala Bute, Udrea mai este implicată și în dosarele ”Microsoft”,  ”Hidroelectrica” și ”BRD”. În ultimul dintre ele este cercetată pentru că ar fi luat ilegal un credit de aproape 3,3 milioane de euro.