Perioada sarbatorilor de iarna reprezinta una dintre cele mai importante din an pentru cele mai multe companii, iar hotelierii nu ezita sa profite de acest lucru. Astfel, cele mai mari nume de pe piata locala a hotelurilor au lansat oferte cat mai speciale pentru petrecerile de Craciun si Anul Nou. Cele mai costisitoare dar si cele mai ravnite sunt petrecerile in hotelurile de 5 stele.

Insa, pentru a petrece trecerea dintre ani intr-unul dintre restaurantele acestor hoteluri, clientii trebuie sa plateasca pana la 900 de RON. Dar decorurile, meniul si programul de entertainment sunt pe masura.

Revelionul Radisson se adreseaza iubitorilor de lux

Inaugurat oficial in luna septembrie, cel mai mare hotel de cinci stele de pe piata locala si din Capitala,0-23764-radissonbun.jpg Radisson SAS, a ales sa organizeze petrecea de Revelion in restaurantele Dacia Felix, Prime Steaks & Seafood cat si in cafeneaua Caffe Citta. „Oferta hotelului Radisson SAS se adreseaza tuturor celor care iubesc luxul, spectacolul, atmosfera exclusivista, specialitatile culinare originale, bauturile rafinate si acordurile de muzica live de calitate”, au declarat oficialii hotelului.

Pentru a sarbatori trecerea dintre ani in restaurantele Dacia Felix si Prime Steaks & Seafood, clientii Radisson vor fi nevoiti sa scoata din buzunare 890 de RON de persoana, in timp ce petrecerea gazduita in Caffe Citta va costa doar 790 de RON. Petrecerea se va intinde toata noapta, intre orele 22:00 si 05:00, si va fi oferi si un program de entertainment cu Wilmark si dansatoarele sale, Marcel Pavel, magicianul Johanes, Cabaret Band si DJ Alex.

Cu toate ca este primul an in care Radisson organizeaza astfel de petreceri, oficialii hotelului se asteapta la 600 de oaspeti. „Luand in considerare cererea foarte mare de bilete pentru petrecerea de Revelion si avand in vedere faptul ca bugetele pentru 2008 au fost stabilite cu mult timp in urma, clientii nostrii nu au fost influentati in alegerea lor de criza financiara”, spun oficialii hotelului, care nu vad criza financiara ca pe o amenintare.

Pentru a pune la punct fiecare amanunt al petrecerii de Revelion 2009, Radisson SAS a alocat un buget ce ajunge pana la cateva zeci de mii de euro. Organizarea evenimentelor de Sarbatori, atat de Craciun cat si de Revelion, vor asigura 30% din vanzarile hotelului pentru luna decembrie, conform oficialilor companiei.

Noaptea de Revelion va aduce 1.000 de persoane la JW Marriott

0-23765-marriottbun.jpgUnul dintre cele mai mari hoteluri de cinci stele din Capitala, JW Marriott va organiza cinci petreceri de Revelion diferite in cinci sali si restaurante diferite, cu meniuri si entertainment diferit. La miezul noptii insa, toti invitatii se vor putea reuni in cadrul Viena Cafe unde vor putea ciocni un pahar de sampanie si asista la un recital Loredana.

Pentru aceasta petrecere grandioasa, oficialii Merriott se asteapta la 1.000 de persoane, cu toate ca preturile au crescut cu 18% fata de anul 2007. Cele cinci petreceri vor fi gazduite in restaurantele Grand Ballroom, Constanta Ballroom, Cupola, Cucina si Champions si vor costa 890 de RON pentru fiecare persoana.

Dintre cele 1.000 de persoane care vor lua parte la petrecerile organizate la hotelul Merriott, 90% vor fi romani, pentru ca restul sa fie straini si expati. „Clientul unui astfel de revelion este o persoana cu un anume statut financiar, care cauta si apreciaza standardele de calitate”, sunt de parere oficialii hotelului.

InterContinental aloca 50.000 de euro pentru organizarea Revelionului

Petrecerea de Revelion 2009 va absorbi 50.000 de euro din bugetul InterContinental care si-a propus sa0-23763-intercontinental.jpg ofere clientilor sai o petrecere de cinci stele inca din primele momente, cand vor fi intampinati cu sampanie si covor rosu.

In acest an hotelul din centrul Capitalei va organiza doua petreceri cu tema Oscar Party in salile Balada si Ronda, costul fiind de 795 de RON si respectiv 685 de RON. „Oaspetii vor fi asteptati cu sampanie, covor rosu si fotografi. In Sala Balada, vor beneficia de prezenta actorului Silviu Biris care va anima petrecerea alaturi de DJ Stalin ( Radu Constantinescu). In Sala Ronda, oaspetii vor participa la o petrecere sustinuta de TZ’s Band.Toti oaspetii vor putea participa la concursuri surpriza si la o tombola cu premii constind in weekenduri in unele din cele mai frumoase hoteluri InterContinental din lume si cele mai dorite destinatii: Dubai, Paris, Madrid, Praga sau Viena”, au declarat oficialii hotelului.

Revelionul de cinci stele organizat de InterContinental se adreseaza in primul rand persoanelor cu venituri medii spre mari, care frecventeaza restaurantele de lux cel putin o data pe saptamina pentru intalniri de afaceri sau in familie, carora le place sa calatoreasca, insa din diferite motive trebuie sa ramana in Bucuresti de Revelion. „Printre persoanele ce vor participa la Revelionul organizat de noi se numara si clienti fideli ai restaurantelor noastre”, mai spun reprezentantii InterContinental.

Acestia au mai declarat ca actuala criza financiara nu a afectat clientii Revelionului 2009, acestia optand chiar si in asemenea conditii pentru servicii de calitate in noaptea dintre ani. Hotelul InterContinental va gazdui in acest an 400 de persoane la petrecera de Revelion, aceasta asigurand 25% din veniturile hotelului pentru luna decembrie.