De două săptămâni Camelia Șucu și-a lăsat deoparte afacerile din industria mobilei și a înființat o nouă firmă, Class IN, alături de Genoveva Hossu. Șucu deține 60% din acțiunile firmei, în timp ce antreprenoarea din Cluj restul. Împreună au investit 500.000 de euro în inaugurarea a cinci showroom-uri în București și Cluj: două sub brandul Class IN și două sub brandul Natuzzi.

“Am creat un concept simplu. Consumatorul trebuie să intre să răspundă la câteva întrebări și noi ne vom ocupa pentru a decora complet o locuință. De la cărămidă până la podea și perdele. Vrem să cumpărăm timp pentru clienții noștri”, a explicat Camelia Șucu.

Cele două antreprenoare au o echipă de 45 de angajați și colaboratori care se vor ocupa de decorarea caselor românilor. “Un client trebuie să vină cu bugetul și noi îi putem amenja casa în cel mai mic detaliu. Ne adresăm tuturor catergoriilor de persoane, dar un cost minim de cel puțin 150 de euro pe metrul pătrat”, spune Genoveva Hossu.

Amenajarea unei locuințe va dura minim 2 luni și jumătate. În afara de cele cinci showroom-uri cele două femei de afaceri vor avea un site disponibil tuturor pentru a vizualiza produsele pe care le pot achiziționa. Ele vor lucra cu peste 600 de furnizori, din care doar 35% sunt români.