Polițiștii l-au reţinut pe tânărul de 22 de ani, din comuna doljeană Dioști, care a amenințat-o cu moartea pe Izabela Biră, prietena Luizei Melencu. Bărbatul este suspectat de comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu şi ameninţare.

Deşi a intrat la începutul lunii iulie în casa unei fete de 16 ani, înarmat cu un topor, suspectul a fost reţinut abia după ce acest caz a apărut în presă. Iniţial, tânărul de 22 de ani i-a trimis fetei mai multe mesaje de ameninţare, iar pe 4 iulie a trecut la fapte, scrie cancan.ro.

Tânăra agresată este Izabela Biră, elevă a Liceului Pedagogic din Craiova, o prietenă a Luizei Melencu, de 18 ani, din Dioşti, care a dispărut pe data de 14 aprilie.

Gheorghe Dincă a recunoscut, la audieri, că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, în jurul orei 12,00, atunci când a surprins-o cu telefonul în mână sunând la 112, şi ulterior i-a incinerat corpul.

De asemenea, el susţine că a ucis-o şi pe cea de-a doua fată, Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie, însă anchetatorii nu au reuşit să afle de la el unde i-a aruncat corpul.