Un tânăr s-a aruncat în fața metroului

Un bărbat de 24 de ani s-a aruncat în fața metroului. Pe data de 12 noiembrie 2023, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Brigada de Poliție pentru Transportul Public a fost informată telefonic de către Dispeceratul Metrorex cu privire la un incident într-o stație de metrou din Sectorul 4. Conform informațiilor primite, o persoană s-ar fi aruncat pe calea de rulare a metroului în timp ce acesta intra în stație.

Polițiștii s-au deplasat rapid la locul incidentului și au confirmat informațiile primite, identificând un bărbat în vârstă de 24 de ani.

Totodată, echipele de prim-ajutor, ajunse la locul incidentului, au intervenit prompt, extrăgând persoana de pe calea de rulare și oferind primul ajutor.

Investigațiile sunt în curs de desfășurare de către Brigada de Poliție pentru Transportul Public – Serviciul Poliției Metrou, în scopul stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul.

Reacție Metrorex

Metrorex a informat că trenurile de metrou circulă în sistem pendulă între stațiile Piața Unirii 2 și Constantin Brâncoveanu, în urma unui incident în care un călător a căzut pe șine, în stația Tineretului, duminică seara.

„În staţia de metrou Tineretului, în sensul de mers spre Eroii Revoluţiei, un călător a căzut în calea de rulare, posibilă tentativă de suicid. În acest moment, circulaţia trenurilor a fost reorganizată în sistem pendulă între staţiile Piaţa Unirii 2 şi Constantin Brâncoveanu”, se arată în informarea companiei.

Potrivit sursei citate, personalul Metrorex a anunţat SMURD pentru intervenţie.

„Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o ancheta de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a adăugat compania.