Un șobolan a fost filmat în timp ce se plimba pe holul de la parterul clădirii Ministerului Economiei. Clădirea este situată chiar pe Calea Victoriei, din sectorul 1 al Capitalei. Imaginile au fost distribuite pe Facebook.

Oficialii din minister nu au oferit nicio reacţie până în acest moment.

Nu este pentru porima dată când situația din Sectorul 1 escaladează. Un băiețel de doi ani, muşcat de picior de un şobolan, în timp ce se afla cu părinţii în Chiajna.  Un tânăr din Capitală a fost mușcat de șobolan în zona Grădina Icoanei. Potrivit Antena 3, un tânăr de 26 de ani din Capitală a fost mușcat de șobolan. Totul s-a întâmplat în zona Grădina Icoanei, atunci când acesta a coborât să ridice un pachet cu mâncare.

În momentul în care l-a ridicat, șobolanul a sărit și l-a mușcat de picior, prin șosetă. Din informațiile avute până în prezent, mușcătura a fost extrem de dureroasă, iar tânărul s-a deplasat pe cont propriu la spital. În același timp, acesta vrea să dea în judecată primăria Sectorului 1. Totodată, acestuia îi va fi administrat, timp de 5 zile, vaccinul antirabic și vaccinul antitetanos.

Tandemul Clotilde Armand – Nicușor Dan dăunează grav sănătății

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1 până în 2020 și actual deputat din partea PSD, a scris despre tânărul mușcat de șobolan:

„Tandemul Clotilde Armand – Nicușor Dan dăunează grav sănătății.

Aseară, șobolănimea aciuată în centrul Bucureștiului a făcut deja prima victimă: un tânăr a fost mușcat de picior, în fața reședinței sale din zona Piața Romană, și a fost nevoit să meargă la spitalul de boli infecțioase Colentina. Medicii au început deja tratamentul cu antirabic.

Nu e de mirare, având în vedere ritmul în care se înmulțesc, în condițiile în care Nicușor Dan îi ocrotește (serviciul de deratizare al PMB este pe butuci), iar Madam Armand îi hrănește de luni bune cu gunoi de calitate în Sectorul 1.“

Sursă foto: INQUAM Photos, Ilona Andrei