George Tuță câștigă sectorul 1 cu 35 910 voturi

Conform datelor furnizate de BEC, rezultă clar victoria lui George Tuță, în ciuda continuării acuzațiilor din partea lui Clotilde Armand. Acesta a obținut 35 910 voturi.

George Tuță a declarat că procesul electoral a fost intens și s-a desfășurat cu respectarea corectitudinii și atenției pentru integritatea rezultatelor.

El a menționat că, după aproape 80 de ore de la închiderea urnelor, au fost confirmate rezultatele anunțate încă de luni dimineață, în urma numărătorii paralele: cetățenii sectorului au optat pentru schimbare.

„Am încheiat un proces electoral intens, care s-a derulat sub semnul corectitudinii și al atenției pentru integritatea rezultatelor. După aproape 80 de ore de la închiderea urnelor, avem confirmate rezultatele anunțate de noi încă de luni dimineață, după numărătoarea paralelă: cetățenii sectorului au votat pentru schimbare!”, a scris George Tuță.

George Tuță
SURSA FOTO: Facebook, George Tuță

Tuță confirmă victoria în sectorul 1 și promite să fie primar pentru toți

El a promis că va fi un primar pentru toți, cu o accentuare pe comunitate.

„Voi fi un primar al tuturor, un primar care va pune accent pe comunitate”, declară Tuță.

El le mulțumește votanților săi pentru încrederea acordată și le reafirmă că nu va dezamăgi așteptările lor. De asemenea, își exprimă recunoștința și față de cei care au optat pentru alte opțiuni.

Tuță consideră că votul lor a contribuit la consolidarea unui climat democratic normal în comunitate.

Acesta transmite că va fi un primar pentru toți, cu un accent deosebit pe comunitate, indiferent de opțiunile politice individuale.

„Le mulțumesc votanților mei pentru încrederea acordată, încă o dată le spun că nu voi dezamăgi așteptările investite în mine. Vreau să mulțumesc și votanților care au avut altă opțiune. Ei au contribuit prin votul lor la consolidarea unui climat democratic normal în orice comunitate. Vreau să le transmit că voi fi un primar al tuturor, un primar care va pune accent pe comunitate, indiferent de opțiunile politice individuale”, mai spune George Tuță.