Denisa Nechifor fugărită de un șobolan în Capitală! Vedeta a fugit cât au ținut-o picioarele

Denisa Nechifor a trecut printr-o experiență la care nu se aștepta vreodată. Vedeta era în parc, împreună cu o prietenă, cu scopul de a face mișcare. Din păcate, ziua celor două a luat o întorsătură bruscă atunci când un șobolan a început să vină grăbit pre ele.

Cu toate că au încercat diferite metode pentru a-l face să plece, acesta nu s-a lăsat intimidat de cele două femei și a continuat să alerge pe lângă ele. Temându-se de animal, cele două au decis să părăsească parcul.

„Eram cu o prietenă în prac, alergam. S-au întâmplat multe chestii. Era acest șobolan pe bordura de lângă lac, venea spre noi, ne-am speriat, am și fobie.

Ne-am oprit, am încercat să-l alungăm și nimic, el nu pleca, era la un metru de noi. A început să alerge pe lângă noi și am început și noi să alergăm. El nu s-a speriat, nu l-am deranjat cu nimic, nu a reacționat, mergea paralel cu noi, am fugit noi, nu e tocmai plăcut. M-am confruntat cu diverse lucruri”, a declarat Denisa Nechifor.

Întâmplările bizare continuă

Vedeta mai spune că întâlnirea cu șobolanul nu a fost singura întâmplare pe care vrea s-o dea uitării. Denis Nechifor a povestit că s-a întâlnit și cu un șarpe de apă care stătea la suprafață, la fel și mai mulți pești.

Denisa Nechifor este de părere că există prea multă mizerie și mirosuri în parcurile din Capitală, motiv pentru ca ea și prietenii ei nu-și mai lasă copiii afară.

Gunoaiele care domnesc pe străzi și iluminarea slabă reprezintă alte două motive pentru care vedeta a decis să nu-și mai lase fetița în parc.

„Apoi am văzut și un șarpe și mulți pești la suprafață, probabil că nu mai au oxigen. Este tristă situația pentru că este foarte multă mizerie și multe mirosuri. Este păcat, pentru că eu și prietenii mei nu prea ne mai lăsăm copiii prin parc, pot fi mușcați de căpușe sau de tot felul de animale. Și gunoaiele acelea plus că nu este iluminat deloc, este sinistru. Nu este în regulă absolut deloc. Vrem un București mai cunrat pentru noi și copiii noștri ”, a mai spus aceasta.