Unul dintre cei mai cunoscuți retaileri din online, Fashion Days , a anunțat că începe  Black Friday în seara de 16 noiembrie și va continua pe durata întregii zilei de 17 noiembrie, în aplicația de mobil și pe website. Anul acesta, compania a pregătit cel mai mare stoc de produse incluse în oferta de Black Friday – 1 milion de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, cosmetice și home & deco, cu discounturi care vor ajunge până la 90%.

„Black Friday va fi cel mai mare eveniment de shopping organizat de noi, până acum. Ne-am pregătit cu cel mai mare stoc și cu cea mai diversificată gamă de produse”, declară Robert Berza (foto), General Manager al retailerului.

Acest magazin online oferă clienților săi produse de la branduri precum Diesel, Pepe Jeans London, Tissot, Nike, Trespass, Geox, Levi's, US Polo, Coccinelle. De asemenea, vor fi și selecții de la branduri precum: Burberry, Valentino, Jimmy Choo, Rado. Special pentru această campanie, au fost făcute achiziții din categoriile bijuterii cu diamante, genți și accesorii de lux, de la branduri precum Clogau, Prada și Montblanc, Frey Wille, respectiv Carl F. Bucherer.

„Seara este un moment de vârf în care clienții plasează foarte multe comenzi, iar aplicația de mobil este, în prezent, principalul canal de vânzare pentru noi, anul acesta peste 50% din comenzi fiind plasate în aplicația de mobil. De aceea, am decis ca Black Friday să înceapa cu câteva ore înainte de miezul nopții, iar în aplicația de mobil vom da startul și mai devreme, pentru a le oferi clienților ocazia de a se bucura de cel mai așteptat eveniment al anului, în cel mai natural mediu de shopping pentru ei”, mai declară Robert Berza.

Aplicația retailerului pentru dispozitivele mobile a fost utilizată pentru 54% din comenzile plasate în luna octombrie de clienții din România. Diferența de 46% este reprezentantă de achizițiile realizate în site, de pe desktop sau în browserul mobil. Între stocurile de produse din ofertă, vor fi peste 300.000 de produse de îmbrăcăminte de sezon pentru femei și peste 200.000 de produse de îmbrăcăminte de sezon pentru bărbați.