Șoc total în fotbalul mondial. Unul dintre marii fotbaliști aflați încă în activitate trece prin momente teribile. A suferit un infarct și s-a prăbușit pe gazon. Este vorba despre portarul celor de la FC Porto, Iker Casillas.

Ibericului i s-a făcut rău, s-a prăbușit pe gazon, iar medicii l-au preluat imediat și l-au dus la spital. Deși din primele informații viața celui poreclit San Iker nu este pusă în pericol, se pare că acesta nu va mai juca niciun meci în acest final de sezon pentru dragoni.

Casillas evoluează la FC Porto din 2015 după ce a fost dat afară de la Real Madrid de către antrenorul portughez, Jose Mourinho.

FC Porto a emis un comunicat oficial despre starea lui Casillas în urmă cu puțin timp. ” Iker Casillas a suferit un infarct miocardic acut în timpul antrenamentului de dimineață, ce a avut loc la baza de la Olival. Ședința de pregătire a fost întreruptă rapid, pentru ca portarul să primească îngrijiri medicale. Acum este internat la Spitalul CUF din Porto. Casillas este bine, stabil și s-a rezolvat problema cardiacă”, au anunțat oficialii dragonilor

Portarul și-a prelungit pe 20 martie contractul cu FC Porto pentru încă un an: „E un moment special, mă simt ca acasă la acest club. Vreau să-mi închei cariera aici. După nu știu ce va fi, dar sper să rămân legat de fotbal”, a declarat Casillas cu ocazia prelungirii.

Iker Casillas a evoluat de-a lungul carierei doar la Real Madrid și FC Porto. E o adevărată legendă în fotbalul spaniol și a prins 167 de meciuri în tricoul naționalei Spaniei, cu care a câștigat două Campionate Europene, în 2008 și 2012, și un Campionat Mondial, în 2010.