Un fost premier pune tunurile pe Clotilde Armand! Primarul Sectorului 1 a vrut să acopere fraudarea voturilor

Victor Ponta a avut o reacție dură la adresa primarului Sectorului 1, Clotilde Armand. Fostul premier a declarat la România TV că primarul Sectorului 1 s-a folosit de problema gunoaielor pentru a ascunde fraudarea alegerilor.

„Clotilde Armand a făcut un scandal fals ca să acopere problema adevărată, fraudarea alegerilor, așa arată lucrurile foarte clar. De aceea m-am alăturat demersului PSD. E clar ca a distrus un sector și a mimat aceasta luptă cu gunoaiele ca sa acopere fraudarea.

Cred ca în primul rand trebuie să se ajunga la o viață unită. Ma aștept ca și PNL-ul să se alăture ca stiu si ei ce rau face Clotilde Armand. ” a menționat liderul politic.

PNL și USR-PLUS, criticate dur

În același timp, Victor Ponta a criticat și partidele PNL și USR-PLUS, spunând că acestea sunt incapabile să soluționeze problemele cu care se confruntă românii.

„S-au terminat vacanțele, în curând vor începe școlile, vestea bună e ca oamenii vin acasă și apoi încep să se uite că fiecare lucru de la pâine la benzina întreținere s-au scumpit și se vor scumpi și mai tare.

De pe 25 ei trebuie să rezolve problemele oamenilor, au conducerea țării așa cum n-a avut-o nimeni în acești ani de la președinte la premier. Poate în sfârșit vom avea un guvern care să guverneze România.

Eu cred ca nu îi interesează pe cei de la PNL ii intereseaza Congresul batalia interna, pe cei de la USR îi doare daca cresc preturile la Bruxelles. Nici pe Clotilde n-o intereseaza daca exista sobolani. Pe cei de la USR PLUS nu i-a durut în cot niciodată de români.”, a declarat Victor Ponta.

Sursă foto: INQUAM Photos, Sabin Cirstoveanu