Victor Ciutacu, moderator la România TV, unde prezintă emisiunea Punctul Culminant, a realizat marţi seară un sondaj printre invitaţii săi cu privire la consumul de droguri. Întrebările lui Ciutacu vin în contextul în care premierul Florin Cîțu a fost întrebat același lucru joia trecută, într-o emisiune difuzată la TVR și a fost vizibil deranjat de întrebare.

Florin Cîțu a fost deranjat de această întrebare

Premierul Florin Cîțu s-a enervat atunci când a trebuit să răspundă la întrebarea dacă a consumat vreodată droguri. Joi dimineață, la preluarea mandatului de ministru al Finanțelor de către Dan Vîlceanu – moment la care a asistat și premierul Florin Cîțu – șeful Guvernului a fost întrebat, de asemenea, de către un jurnalist dacă a consumat vreodată droguri.Atunci, premierul a spus că este o întrebare „tâmpită”, însă Victor Ponta şi George Simion, liderul AUR, nu au ezitat să răspundă.

Ce au răspuns Victor Ponta și George Simion

”Haideți să terminăm cu astfel de întrebări tâmpite, sincer!” – a răspuns, iritat, Cîțu.

Întrebat de Victor Ciutacu, la Punctul Culminant, dacă s-a drogat vreodată, fostul premier Victor Ponta a fost categoric: „Nu, categoric, dar cum ar zice Alina Gorghiu, toţi am făcut chestia asta. Vă anunţ cu durere în suflet că nici nu am fost arestat în America, nici în Franţa”.

Aceeaşi întrebare i-a fost pusă şi lui George Simion, prezent şi acesta la România TV, dar şi acesta a negat că ar fi utilizat vreodată substanţe interzise. „Niciodată, spre deosebire de premierul nostru, din câte se pare”, a spus liderul AUR, la întrebarea directă a lui Victor Ciutacu.

Vezi video aici https://fb.watch/7BHXobk1pG/

Florin Cîțu, cât și PNL, au fost vizate de o serie de scandaluri incredibile cu doar o lună înainte de alegerile interne pentru șefia partidului. În luptă candidează Ludovic Orban, actualul președinte și fost premier și Ludovic Cîțu, actual prim-ministru al României.