Victor Ponta enervat la culme de liderii USR-PLUS! Ce-l nemulțumește pe fostul premier al României

Victor Ponta a postat pe rețeaua de socializare un mesaj cu privire la ultima postare de pe Facebook a USR-PLUS. Fostul premier se arată deranjat de faptul că unii politicieni care preferă să posteze mesaje ”stupide” în legătură cu situația tragică din Afganistan.

”Stiu ca unii se lauda ca sunt “talibanii” Romaniei si ca o sa zdrobeasca pe toti cei care indraznesc sa gandeasca altfel decat ei fara sa fie in stare sa faca nimic concret – doar sa distruga ; aproape ne-am obisnuit cu ei – acum au ajuns sa ne si conduca !

Dar acum – in fata tragediei unui popor aceste postari stupide si total lipsite de continut chiar ma enerveaza!”, notează Victor Ponta.

”Nu îi salvează USR-PLUS”

Fostul premier a continuat prin a spune că nu crede că USR-PLUS îi va salva pe oamenii din Kabul cu astfel de postări pe internet. Victor Ponta a mai avut un atac virulent la adresa acestora spunând că USR-PLUS conduce fără să înțeleagă nimic din viața normală, din țară sau din lume.

”Chiar nu cred ca ii salveaza USR Plus pe bietii oameni din Kabul cu postari pe Facebook – pe noi insa ne salveaza cineva de acesti oameni care au ajuns sa ne conduca fara sa inteleaga nimic din viata normala, din tara lor sau din intreaga lume ?”, este mesajul postat pe rețeaua de socializare de către fostul premier, Victor Ponta.