„Văd tot mai des cum echipa susținătorilor lui Ludovic Orban aplică strategia victimizării. L-am văzut de curând pe Ionel Dancă vorbind despre o aşa zisă „prigoană” împotriva celor apropiați de Ludovic. Nici vorbă să existe aşa ceva. Prigoana aceasta este la fel de falsă precum era şi anunțul lui Ludovic de acum o lună, conform căruia era susținut de 36 de filiale PNL.

Unde sunt acele 36 de filiale azi? Nu cumva #teamOrban furase startul şi număra unele organizații de mai multe ori? Vă mai dau un exemplu: săptămâna trecută, Ludovic proclama victoria la Iaşi când era limpede pentru toată lumea că Alexandru Muraru, noul preşedinte al organizației, este apropiat de Florin Cîțu şi va merge alături de #EchipaCâştigătoare. Acum două zile, Alex a anunțat în mod previzibil că îl susține pe Florin.

„Vă rog nu mai atacați Guvernul şi Premierul PNL”

Nu, nu aşa arată festivalul democrației anunțat de preşedintele partidului iar pe mine, ca membru PNL, mă deranjează felul în care unii înțeleg să facă un non-joc politic pentru că, în acest mod, fac rău marii echipe a PNL. Să mai spun ceva despre „ajustarea convenabilă” a bazelor de date cu membrii de la Sectoarele 3 şi 5 unde au fost selectați unii colegi de majoritatea din birourile politice şi eliminați alții pentru că nu votau convenabil? Să mai comentez episodul înregistrării privind voturile cumpărate la Sector 5? Mă opresc aici. Şi mai am un mesaj pentru #TeamOrban: nu este în regulă să ne faultăm între noi, vă rog nu mai atacați Guvernul şi Premierul PNL.

De fapt, cred că strategia de azi a #teamOrban este strategia unei echipe care se pregăteşte să piardă şi care caută justificări în avans. Aceasta nu este strategia unei echipe puternice, acesta nu este Ludovic pe care l-am cunoscut cu toții acum 2-3 ani.”, a scris deputatul PNL Cristian Bacanu pe pagina sa de Facebook.