În luna iulie, în România s-au născut 21.132 de copii sănătoşi. Este pentru prima oară în ultimele 6 luni când numărul populaţiei este în creştere, înregistrând un spor natural pozitiv.

Aşa că am mers în maternitate, să vedem ce spun mămicile. Aici am cunoscut-o pe Bianca, o fetiţă vioaie în vârstă de …numai 2 zile. Marius şi Ioana, proaspeţii părinti par cei mai fericiţi oameni din lume.

“Viaţa ni s-a schimbat în totalitate de când am aflat că vom avea un copil. Şi schimbările mari abia de acum vin”, spune Marius, ţinându-şi fetiţa în braţe. “Este atât de mică şi delicată …nici nu ştiu cum s-o ţin!” se emoţionează.

Fericitul tătic are dreptate: un copil schimbă totul! Părinţii încep să vadă lucrurile altfel, şi fiecare aspect al vieţii lor se schimbă datorită bebeluşului pe care îl iubesc atât de mult.

Sănătatea şi siguranţa familiei sunt pe primul loc. Când ai un copil în braţe, începi să conştientizezi toate riscurile la care te expui zilnic. Începi să te gândeşti la o asigurare de viaţă.

Groupama Asigurări îţi înţelege grijile şi nevoia de siguranţă. Poliţele de asigurare de viaţă, variate şi flexibile, îţi vor proteja familia de riscuri şi te vor lăsa să te bucuri în fiecare moment alături de cei dragi.

Groupama Asigurări este parte a unuia dintre cele mai puternice grupuri internaţionale de asigurări şi servicii financiare, cu 16 milioane de clienţi în 14 ţări din toată lumea. În România, a luat naştere prin fuziunea Asiban şi BT Asigurări şi are deja o reţea de peste 300 de agenţii şi puncte de lucru prin care asigură tot ce contează pentru tine.