Potrivit anunțului de angajare postat pe site-ul eJobs.ro, candidatul ideal trebuie să aibă cunoștințe foarte bune de limba engleză (cel puțin nivel B2), iar facultatea de limbi și literaturi străine sau cea de litere reprezintă un avantaj.

De asemenea, doritorii să ocupe aceste posturi trebuie să aibă entuziasm, dorință de a lucra cu copii de toate vârstele, răbdare și o preocupare permanentă pentru îmbunătățirea cunoștințelor și tehnicilor, la fel ca și deschiderea față de diverse tipuri de comportament.

Un profesor Follow Me trebuie, totodată, să fie rezistent la stres, adaptabil la diverse tipuri de colective și echilibrat, astfel încât să poată lua cele mai bune decizii pentru fiecare cursant în parte.

Care vor fi sarcinile tale dacă vei alege acest job? Principalele sarcini vor fi: pregătirea cursurilor adresate copiilor (4-14 ani) și adulților, predarea cursurilor timp de 25 de ore pe săptămână, completarea dosarelor, pregătirea fișelor de lucru etc. Totuși, programul complet este de 42,5 ore pe săptămână, incluzând predarea, pregătirea și pauzele de masă.

Majoritatea cursurilor sunt organizate după-amiaza, astfel încât programul este incompatibil cu cursurile de masterat de zi.

Centrele de limbi straine Follow Me sunt situate în zonele Titan, Vitan, Drumul Taberei și Ghencea asigură și pregătirea și înscrierea cursanților pentru examenele Cambridge.

Dacă vrei să știi mai multe detalii despre acest job, citește AICI.