Este vorba despre Andrei Ștefănescu, prezentatorul care a anunțat că el și cu Antonia, fosta sa soție, au ales să meargă pe drumuri separate după 7 ani de relație și un an de căsătorie.

Anunțul de pe pagina sa de Facebook arată că cei doi au divorțat deja vara trecută, la notar, pe cale amiabilă.

‘Dragii nostri, dupa cum bine stiti, mereu am fost discreti cu evenimentele din familia noastra, lucru pe care l-am facut si acum. Din respect pentru voi am hotarat ca este momentul sa va informam despre situatia noastra, pentru a nu exista neintelegeri.”, scrie prezentatorul la începutul mesajului.

”Am ajuns la final”

Acesta a precizat că după 7 ani de relație, frumoasa poveste de dragoste a ajuns la final, și că drumurile lor vor merge separat de acum înainte.

”Dupa 7 ani de relatie, o poveste frumoasa de dragoste si o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat. Mai exact la mijlocul acestei veri am luat decizia de a ne desparti. In luna septembrie am finalizat divortul la notar pe cale amiabila si am cazut de acord asupra tuturor deciziilor care il privesc pe Ayan si nu numai.”, spune Andrei Ștefănescu.

Copilul este fericit

El a mai spus că atât Antonia, cât și copilul lor locuiesc în continuare în casa lor și că acesta este bine și fericit. Mai mult decât atât, prezentatorul subliniază că atât el, cât și fosta soție, se asigura ca schimbarea să nu-l afecteze pe copil.

”Antonia si Ayan locuiesc in continuare in casa noastra, ii vizitez aproape zilnic si ne petrecem timpul impreuna. Puiul este bine si fericit si ne asiguram zi de zi ca aceasta schimbare sa nu il afecteze. Am ales sa facem aceasta tranzitie departe de ochii si parerile celor din jurul nostru, pentru binele si linistea atat a noastra, cat si a lui Ayan.”, spune Andrei Ștefănescu.

Decizia va uimi pe toată lumea

”Stim ca aceasta decizie va uimi pe toata lumea care ne indrageste si care ne-a fost alaturi de-a lungul anilor, insa amandoi suntem bine si ne intelegem foarte frumos in ciuda despartirii noastre, lucrurile merg inainte la fel ca pana acum.”, se mai arată pe contul de socializare al prezentatorului.

Vom petrece mult timp împreună

”Chiar daca nu vom mai parcurge viitorul mana de mana, o vom face umar langa umar pentru binele si fericirea lui Ayan. Tocmai de aceea sa nu va mire ca vom petrece mult timp impreuna si ca vom avea diferite activitati impreuna cu Ayan, familiile noastre si prietenii nostri. In vietile noastre se asterne linistea, de aceea va rugam sa respectati discretia cu care am parcurs lunile acestea.

Tot ce am avut de declarat atat eu cat si Antonia se afla in aceste randuri. Va multumim!’”, este mesajul postat de acesta.