Cele 100 de aplicații și jocuri de pe Noriel pad vor capta atenția copilului tău. Dispozitivul, dotat cu sistemul de operare Android 4.4. Kitkat este menit să dezvolte abilitățile celor mici.
Se comercializează cu husă de culoare albastră.
Tabletă Noriel Pad. Preţ: 299 de lei, Magazinele Noriel.

Dezvoltarea imaginației este esențială pentru creșterea capacității cognitive a celui mic. Iar un spațiu controlabil și sigur unde acesta să-și poată etala talentul la desen, face din tăblița magnetică cu stativ de lemn de la Nichiduță o alegere ideală. Produsul conține o față magnetică pe care se poate scrie cu marker lavabil, un set de cretă colorată și un burete.
Tablă magnetică cu stativ de lemn. Preţ: 193 de lei, Magazin: Nichiduta.ro


Cu Alcatel Kids Watch știi că juniorul tau e în siguranță, chiar și atunci când nu este lângă tine. Rezistent la apă și praf, ceasul inteligent este cu dotat cu funcții de comunicare, localizare și contacte care se apelează prin apăsarea unui singur buton.
Alcatel Kids Watch; Beneficii de comunicare Smart Junior incluse pentru 3 luni; Orange.ro


Dacă vrei să personalizezi mediul în care doarme copilul tău și să-i creezi o atmosferă de poveste, ai putea arunca o privire asupra cubului Curcubeu Primele Vise. Produsul dispune de 96 de combinații de luminițe colorate și proiecții și dispune de 3 tipuri de proiecție a efectelor luminoase.
Cub Curcubeu Primele Vise. Preţ: 149.90 de lei, Magazinele Chicco.

Acest articol a fost publicat în Suplimentul CAPITAL Shopping, apărut în data de 5 decembrie la chioşcuri.