Brad Pitt a fost surprins într-o ipostază fără precedent. Renumitul actor de la Hollywood a fost fotografiat ieșind dintru centru medical din Beverly Hills într-un scaun cu rotile. În acest context, apropiații săi au făcut o serie de declarații, scrie pagesix.com

Potrivit acestora, Brad Pitt a vizitat centrul medical pentru o simplă programare la medicul dentist, însă pentru ca aceștia să se asigure că actorul pleacă în siguranță și are tot sprijinul necesar, aceștia au folosit un scaun cu rotile. Alături de actor au fost medicul dar și bodygoardul său.

De menționat este faptul că, fosta sa soție, Angelia Jolie, cu care încă este în plin proces de divorț, nu a fost alături de el la acest control.

„Nu a fost nimic, doar treabă de stomatolog”, sunt informațiile apărute în sursa anterior menționată.

Presa americană speculează că actorul nu avea neapărată nevoie de acel sacun cu rotile, însă politica spitalului prevede ca orice pacient să iasă în siguranță din incinta spitalului.

Actorul a fost îmbrăcat în haine închise la culoare, un hanorac negru, glugă pe cap, pantaloni gri. El a încercat să evite orice contact vizual, în spatele unei perechi de ochelari și a purtat și mască de protecție în contextul pandemiei de coronavirus.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Inside 9jaNewsBlog (@inside9janews)

Cel mai costisitor divorț de la Hollywood

De menționat este faptul că, pe lângă acestă problemă, actorul trece și printr-un divorț dificil. Brad Pitt și Angelina Jolie au anunțat că divorțează în anul 2016, iar de atunci și până în prezent, cei doi sunt încă în plin proces de divorț.

Până la momentul de față, Brad Pitt și Angelina Jolie au cheltuit fiecare câte 1 milion de dolari, iar întreg procesul de divorț ar mai putea dura cel puțin încă șase ani, devenint cel mai costisitor divorț de la Hollywood.

„Cred că acesta ar putea deveni unul dintre cele mai costisitoare divorțuri din istoria Hollywood”, a declarat avocata Kelly Chang Rickert.

De menționat este faptul că, cheltuielile nu se vor opri nici în continuare, în contextul în care, Brad Pitt dorește o custodie comună a copiilor, în timp ce Angelina Jolie ar dori să dețină custodia totală a acestora.