Brad Pitt are o nouă iubită care seamănă izbitor de mult cu Angelina Jolie. Potrivit informațiilor apărute în presă, celebrul actor de la Hollywood a fost văzut ajungând cu un elicopter în sudul Franței alături de un model de origine germană.

Asemănarea dintre tânăra de 27 de ani, pe nume Nicole Porturalski și Angelina Jolie a fost observată de mai toată lumea, presa susținând că Nicole aduce cu Angelina Jolie în tinerețe.

Brad Pitt și noua sa iubită ar locui pe perioada vacanței într-un castel cumpărat în 2011 de Brad și Angelina cu 67 de milioane de dolari. De altfel, potrivit informațiilor din presă, acest castel este și un motiv de dispută între Angelina Jolie și Brad Pitt, care se ceartă în plin divorț cum să-și împartă Chateau Miraval, proprietatea istorică din sudul Franţei unde s-au şi căsătorit.

Potrivit revistei OK!, care citează informațiile provenite de la o sursă, înainte să se instaleze confortabil în avionul privat, Brad și Nicole ar fi avut momente de tandrețe „ca niște adolescenți”. Cei de la usmagazine.com au confirmat și ei că Brad și Nicole au o relație.

Nicole Porturalski este un model de succes, care folosește apelativul Nico Mary pentru scenă, și a apărut pe coperțile mai multor reviste mari din Germania. Tânăra este din Bergkamen și are origini poloneze, conform Daily Mail. Acesta ar vorbi nu mai puțin de cinci limbi străine.

De altfel, la o căutare atentă pe Instagram, se poate observa pe contul frumoasei tinere că își împarte viața între Berlin și Los Angeles, unde locuiește Brad Pitt. Nicole are un fiu despre care nu vorbește prea des în public. Cu toate acestea, ea a postat o fotografie cu cel mic pe Instagram, în februarie, în timpul unei plimbări prin Los Angeles.

Brad Pitt şi Angelina Jolie au împreună şase copii, dintre care trei s-au alăturat familiei prin intermediul adopţiilor internaţionale. Cele două vedete s-au despărţit, Angelina Jolie înaintând actele de divorţ în urmă cu trei ani, însă procedurile tot nu s-au finalizat, existând neînţelegeri legate de împărţirea averii sau pensia alimentară.

(Nicole Porturalski/ Sursa: Instagram)