Umilință pentru România! Ne-am făcut de râs în Italia. Meci de coșmar la Sassuolo

Naționala U20 a României a jucat împotriva naționalei U20 a Italiei la Sassuolo. Acolo, gazdele s-au impus cu un scor de 7-0 împotriva României.

Meciul a fost unul de coșmar pentru naționala U20 a României, având în vedere că după doar 50 de secunde de la începerea primei reprize, Vergani a deschis scorul. În minutul 20, scorul a ajuns la 3-0 pentru Italia U20.

La finalul primei reprize, atunci când scorul era de 5-0 pentru Italia U20, fanii echipei românești au postat pe rețelele de socializare mai multe mesaje în care cereau ”demisia FRF”.

În cea de-a doua repriză, echipa națională under-20 a Italiei a mai marcat alte două goluri prin Milanese și Bove, astfel că scorul a ajuns la 7-0 pentru gazde.

Amintim că duelul cu Italia a fost ultimul din acest an pentru România U20. Această echipă a fost înființată în 2021 și în luna noiembrie a mai jucat cu Polonia. Atunci, meciul a fost câștigat de România, cu un scot de 2-1.

Care este lotul României U20

PORTARI: Otto Hindrich (CFR Cluj), Bogdan Eftimie (Viitorul Pandurii), Anthony Petre (Bologna/Italia)

FUNDAȘI: Darius Grosu (Metaloglobus), Eduard Duțu (Montevarchi/Italia), Cosmin Oprean (Cittadela/Italia), Deniz Giafer (Dinamo București), Gabriel Dănuleasa (Farul Constanța), Gabriel Buta (Farul Constanța), Robert Sălceanu (Dunărea Călărași)

MIJLOCAȘI: Ovidiu Perianu (FCSB), Alin Văsălie (Minaur Baia Mare), Ștefan Pănoiu (FC Rapid 1923), Francisc Cristea (Politehnica Iași), Eduard Radaslavescu (Farul Constanța), Constantin Grameni (Farul Constanța), Alexandru Luca (CSC Șelimbăr), Robert Mustacă (Unirea Slobozia)

ATACANȚI: Ahmed Bani (Dinamo București), Cristian Dumitru (FC Argeș), Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova), Toni Suciu (CSC Șelimbăr)