Pe lângă fotbal, în noiembrie sunt programate evenimente de top și în alte sporturi, de exemplu în Formula 1 – etape de Formula 1 în Mexic (5 – 7 noiembrie), Brazilia (12 – 14 noiembrie) și Qatar (19 – 21 noiembrie) și în tenis – două turnee cu cei mai în formă jucători ai momentului, Turneul Campioanelor WTA la Guadalajara, în perioada 10 – 17 noiembrie și Turneul Campionilor ATP la Torino, în perioada 14 – 21 noiembrie.

Cel mai mare interes va fi cu siguranță în jurul ultimelor 2 partide pe care Echipa Națională de Fotbal a României le va juca în cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial de Fotbal de anul viitor. Sunt meciuri decisive, căci România are toate șansele să își păstreze poziția secundă în clasamentul grupei J din preliminarii. Primul loc este adjudecat deja de Germania, iar România este la doar un punct avans de principalele urmăritoare – Macedonia de Nord și Armenia.

Locul 2 în grupa de preliminarii nu garantează calificarea, dar oferă o a doua șansă pentru echipă. În acest scenariu, tricolorii ar lupta într-un format de baraj – confruntare între 12 echipe, pentru ultimele 3 locuri pentru zona Europa la turneul final din Qatar

Partida România – Islanda este programată pe data de 11 noiembrie, iar meciul Liechstenstein – România se va juca pe data de 14 noiembrie. La pariuri online, România are cotă 1.70 pentru victorie în meciul de pe teren propriu cu Islanda, conform unibet.ro. La aceeași agenție de pariuri online, victoria oaspeților are cotă 7.25, iar cota 3.30 este disponibilă pentru rezultat de egalitate.

Cei interesați de pariuri online pe meciurile României sau pe orice alte evenimente sportive din luna noiembrie pot profita de o super campanie promoțională marca Unibet. Operatorul continuă campania în cadrul căreia a acordat deja, prin tragere la sorți, mașini Audi A4 și zeci de alte premii. Până pe 25 noiembrie, participanții mai pot câștiga alte 3 automobile Audi A4, precum și premii constând în bani și beneficii extra la jocuri de noroc. 

Primul autoturism Audi A4 a fost câștigat de bucureșteanul Paul P. În vârstă de 34 de ani, Paul este client Unibet încă din 2016 și preferă pariurile pe hochei, iar cel mai mare câștig al său obținut la pariuri până în prezent era de 13.000 de lei. Super-premiul oferit de Unibet a picat cum nu se poate mai bine pentru Paul, care avea de gând să-și achiziționeze un autoturism în viitorul apropiat.

 

Conform regulamentului campaniei promoționale, care poate fi consultat în format complet pe website-ul oficial al agenției, la fiecare 50 RON rulați la pariuri online sau în secțiunea de jocuri de cazino, cei înscriși în campanie primesc câte un tichet pentru tragerea la sorți aferentă săptămânii respective. 

 

În noiembrie, fanii fotbalului au parte și de multe derby-uri în cele mai tari campionate interne din Europa, dar și de meciuri de top în cupele europene – UEFA Champions League, UEFA Europa League și UEFA Conference League. 

 

Liga Campionilor promite tot mai mult spectacol în luptele pentru calificarea în etapa următoare a competiției. Pe 23 și 24 noiembrie vor avea loc meciuri precum Chelsea – Juventus, Manchester City – PSG, Dinamo Kiev – Bayern Munchen, Atletico Madrid – AC Milan sau Liverpool – Porto. 

Cotele prezentate pot suferi modificări în orice moment.