Decizie radicală luată în familia lui Liviu Dragnea. Aflat în spatele gratiilor, fostul şef al PSD a aflat totul. Decizia a fost luată deja. Este oficial. Totul se va nărui în judeţul unde s-a născut ex liderul social democrat.

Veste şoc pentru Liviu Dragnea

Veste şoc pentru fostul şef al PSD, Liviu Dragnea. Acesta a aflat totul în spatele gratiilor. Fiul său, Valentin Dragnea, a luat decizia şi nimic nu mai poate fi făcut. Turris Oltul Turnu Măgurele, echipa din judeţul natal al lui Dragnea, finanţată de către fiul său, se retrage din Divizia B.

Totul este deja oficial. Turris a trimis chiar azi către Federaţia Română de Fotbal documentul oficial prin care anunţă retragerea echipei din campionatul eşalonului secund. Mădălin Ioniţă, preşedintele grupării teleormănene, singurul rămas să caute soluţia salvatoare, nu a găsit, nici în ceasul al 12-lea, o variantă prin care Turris să continue întrecerea, conform gsp.ro.

Dragnea jr. şi-a retras finanţarea de la club

Gruparea din Turnu Măgurele trebuia să susţină primul meci oficial din 2021 în Cupa României, faza optimilor de finală. Meciul cu Dunărea Călăraşi nu se va mai juca. Trupa profesorului Cristi Pustai se va califica mai departe, cu scor de forfait, 3-0.

Turris, care l-a avut ultima oară pe banca tehnică pe Eugen Trică, se afla pe locul 13 în clasament, cu 19 puncte. Teleormănenii au fost aproape de promovare sezonul trecut, când au făcut parte din play-off, dar au ratat șansa de a urca în primul eșalon după ce Rapid i-a egalat în meciul direct, în al 6-lea minut de prelungire!

Acum, fiul lui Liviu Dragnea, nemulțumit de rezultate, a decis să închidă robinetul cu bani, ceea ce a condus la retragerea echipei din campionat.

Clasament nou în Liga 2

Odată cu retragerea celor de la Turris din campionat, ierarhia Ligii 2 va fi actualizată. Rezultatele înregistrate vor fi anulate, astfel că formațiile care au acumulat puncte împotriva lor vor fi dezavantajate. Iată cum va arăta noul clasament al eșalonului secund

 1. FC Universitatea Craiova – 30 de puncte (nu a jucat cu Turris)
  2. Viitorul Pandurii Tg. Jiu – 25 de puncte (0-0 cu Turris)
  3. Rapid – 25 de puncte (1-1 cu Turris)
  4. ASU Poli Timișoara – 24 de puncte (nu a jucat cu Turris)
  5. Dunărea Călărași – 23 de puncte (1-1 cu Turris)
  6. Metaloglobus – 21 de puncte (2-2 cu Turris)
  7. Petrolul – 21 de puncte (nu a jucat cu Turris)
  8. Gloria Buzău – 21 de puncte (nu a jucat cu Turris)
  9. Csikszereda – 21 de puncte (0-0 cu Turris)
  10. U Cluj – 20 de puncte (4-1 cu Turris)
  11. CS Mioveni – 20 de puncte (0-0 cu Turris)
  12. Farul Constanța – 20 de puncte (0-2 cu Turris)
  13. CSM Reșița – 18 puncte (1-4 cu Turris)
  14. Concordia Chiajna – 15 puncte (2-3 cu Turris)
  15. Ripensia Timișoara – 15 puncte (4-2 cu Turris)
  16. Comuna Recea – 14 puncte (1-1 cu Turris)
  17. CSM Slatina – 13 puncte (2-1 cu Turris)
  18. Unirea Slobozia – 12 puncte (1-0 cu Turris)
  19. Aerostar Bacău – 9 puncte (nu a jucat cu Turris)
  20. Pandurii Târgu Jiu – 7 puncte (0-5 cu Turris)
  21. Turris Turnu Măgurele – 0
Sursa foto INQUAM / Octav Ganea