Liviu Dragnea primește lovitura totală! Decizie șocantă a familiei. Mai exact, fiul acestuia a luat o hotârâre la care nimeni nu se aștepta.

Dragnea jr a desființat echipa

Fiul lui Liviu Dragnea a luat o decizie radicală împotriva echipei de suflet a fostului lider PSD. Turris Turnu Măgurele, formație care, în sezonul trecut de Liga 2, a fost foarte aproape de promovarea în primul eșalon, se retrage din campionat.

Acest lucru înseamnă practic desființarea echipei pentru că o astfel de decizie va obliga FRF să trimită Turris în ultimul eșalon fotbalistic județean, la nivel de amatori. Practic, înseamnă desființarea echipei. E greu de crezut că Valentin Dragnea va dori să mai susțină echipa la nivel de amatori.

Liviu Dragnea a contribuit la construcția stadionului

În acest moment, Turris se află pe locul 13 din Liga 2, cu 19 puncte obținute, după 15 meciuri jucate. Ar fi trebuit să joace primul meci din 2021 în campionat cu Universitatea Craiova. Clubul Turris Turnu Mărgurele a fost fondat în anul 1965. Practic, este echipa de suflet a lui Liviu Dragnea, cel care s-a implicat și în construirea noului stadion de la Măgurele, dotat cu nocturnă și alte facilități.

Potrivit Oltenia TV, Turris Turnu Măgurele se va retrage din campionat. Vestea este una neașteptată având în vedere că, în sezonul trecut, echipa a fost foarte aproape să promoveze în Liga 1. Decizia vine după ce Valentin Dragnea, patronul clubului și fiul politicianului Liviu Dragnea, a hotărât să nu mai finanțeze echipa, din cauza rezultatelor slabe obținute de aceasta.

Toate rezultatele obținute de Turris, în Liga 2, vor fi anulate. Mai mult, locul pe care îl ocupa în Cupa României va fi acordat celor de la Dunărea Călărași, formația pe care Turris ar fi trebuit să o întâlnească în optimile competiției.

Linkar, dat afară pe Facebook

Erik Lincar (42 de ani), fostul jucător al Stelei din perioada 1997-2002 și fost antrenor la Turris Turnu Măgurele, a vorbit despre perioada petrecută la divizionara secundă.

„Am fost dat afară pe Facebook, m-a sunat un prieten care mi-a comunicat vestea. A fost strategia celor de acolo. Și-au dorit o schimbare, pe care n-am înțeles-o… Mai erau câteva etape de campionat și se putea trage linie. Era important să fim în primele 6… Eram acolo!”, a spus Lincar, conform prosport.ro.

„După plecarea mea, jocul n-a mai fost convingător, au fost rezultate slabe. Echipa a căzut în clasament, dar totuși sunt la 4 puncte de playoff, dacă ne uităm atent pe clasament. Am fost mereu în conflict cu președintele. Din cauza lui am plecat și prima oară.

La celebrul meci cu Rapid i-am rugat pe colaboratori să nu mă anunțe despre evoluția scorului pe celelalte stadioane. Eram interesat să câștig doar meciul ăsta. Când am văzut reacția jucătorilor, mi-am dat seama că am ratat promovarea”, a concluzionat Erik Lincar.

Sursa foto INQUAM / Octav Ganea