Din cauza protestatarilor, Liviu Dragnea a schimbat locul de desfășurare al cununiei religioase. Inițial, aceasta trebuia să aibă loc la Biserica „Sfântul Elefterie” din Capitală, unde părintele Tătulescu, cuscrul lui Liviu Dragnea, slujește.

Astfel, mai multe filtre de siguranță au fost coordonate în zona Palatului Snagov, unde a avut loc marele eveniment din viața liderului PSD. Primul, filtrul de pază care a verificat mașinile ce intrau pe drumul care duce spre Palat. Totul s-a făcut după o citire pe loc a listelor de invitați. Astfel, chiar premierul Dăncilă nu a putut scăpa de o primă „percheziție”. Al doilea filtru, în apropiere de Palatul Snagov, unde invitații la nuntă au fost dați jos din mașini și preluați de alte autoturisme, puse la dispoziție de organizatorii evenimentului, dar sub supravegherea trupelor SWAT, cu ochii în patru. Și un ultim filtru, exact la intrarea în cortul unde a avut loc petrecerea. Fiecare invitat a fost verificat pentru ultima oară în acea seară, de oameni angajați de către firma care a organizat evenimentul anului.

Firmele de pază și protecție percep între 8.000 și 10.000 de euro, pentru un asemenea eveniment. Așadar, potrivit surselor noastre, pare să fi plătit o sumă impresionantă, scrie Bugetul.ro.

Trupele SWAT au fost cele care s-au ocupat de securitatea din respective zonă unde a avut loc evenimentul. Acestea au o gamă diversificată de servicii, principalul fiind paza și securitatea persoanelor.