Mugur Mihăescu se numără și el printre afaceriștii afectați de pandemie. Actorul deține mai multe restaurante, care au fost închise în contextul crizei sanitare. Cu toate acestea, el nu înțelege modul în care oamenii gândesc atunci când merg la proteste.

Mai exact, Mugur Măihăescu se declară surprins de faptul că românii nu ies în stradă pentru a protesta împotriva restricţiilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19, în condiţiile în care foarte mulţi au rămas fără loc de muncă.

Totodată, actorul îi numeşte “melci” pe cei care preferă să stea acasă, în loc să se lupte pentru drepturile lor și să meargă să își caute un loc de muncă. În același timp, Mugur Mihăescu susține că aceste persoane au pierdut un an și jumătate din viața lor și au decis să se complacă în mediocrictate.

El a mai adăugat că este greșit ca lumea să stea doar acasă și să nu facă nimic pentru propriul lor bine.

”Aţi pierdut un an jumate din viaţă”

Mugur Mihăescu le transmite că deşi au pierdut un an şi jumătate din viaţă, aleg să se complacă în mediocritate. Actorul mai susține că a venit momentul ca toată lumea să se reconsidere și să facă o schimbare în ceea ce privește gândirea.

“Lumea nu are joburi dar stă acasă, nu se lupta pentru joburi. Lumea simte că e greşit ce se întâmplă dar nu face nimic, stă acasă. Pe cine aş mai apăra eu?

Cred că este un moment pentru toți să ne reconsiderăm modul de a gândi cu capul nostru, de a vorbi ceea ce nișe pare corect să vorbim, să reconsiderăm modul în care radem, să reconsiderăm că mai trăim într-o democrație și să ne dăm seama că ne îndreptăm spre ceea ce merităm. Oamenii ăștia persistă în greșeală,” a spus Mugur Mihăescu, la Antena 3.

“Aţi pierdut un an jumate din viaţă, melcilor!” a mai spus actorul.

Acesta a vorbit și despre situația în care se află în contextul în care veniturile i-au fost afectate de pandemie. Mugur Mihăescu a declarat că nu este deloc îngrijorat la fel cum sunt alți români și se descurcă. El susține că are posibilități pentru a-și produce banii, însă în momentul de față nu a întâmpinat probleme financiare atât de mari.

“Eu mă descurc, pot să mă angajez la o televiziune, nu am probleme din punct de vedere material. De ce să mă mai lupt eu pentru oamenii ăştia care stau ca melcii acasă?”, a mai precizat actorul.

De menționat este faptul că, reacția lui Mugur Mihăescu vine în contextul în care, în acest weekend, în Capitală au avut loc mai multe proteste. Românii și-au manifestat nemulțumirea față de restricțiile impuse, iar jandarmii s-au mobilizat pentru a asigura ordinea publică.