Un nou atac puternic la preşedintele Klaus Iohannis, venit dinspre tabăra USR PLUS!

Mai revine USR PLUS în coaliţia de guvernare? Nou atac la Klaus Iohannis

Este vorba despre deputatul Emanuel Ungureanu, care nu s-a sfiit nici în trecut să-l critice pe şeful statului. De data aceasta, politicianul a luat foc în urma declaraţiilor de sâmbătă ale preşedintelui, care a mers în comuna Pianu din judeţul Alba, la decernarea premiilor Cupei de Golf „Paul Tomiță”.

Deputatul USR PLUS le aduce aminte românilor că l-au ales preşedinte pe Klaus Iohannis, “răul cel mai mic”, pentru a-i împiedica să ajungă la Palatul Cotroceni pe Victor Ponta şi pe Viorica Dăncilă. Emanuel Ungureanu reia şi declaraţia candidatului Iohannis, care spunea că profesorii care nu îşi pot cumpăra mai multe case din meditaţii au “ghinion”.

“El a rămas același, complet rupt de popor, de nevoile lui. Astăzi ii îndemna pe românii îngrijorați de creșterea facturilor la utilități să învețe să joace… golf”, scrie deputatul USR PLUS pe pagina sa de Facebook.

El îl mai critică pe Klaus Iohannis şi pentru susţinerea pe care i-o arată actualului prim-ministru, Florin Cîţu: Îl susține în fruntea guvernului României pe unul care se crede Superman.”

Klaus Iohannis: Încurajez pe cât mai mulţi să descopere acest frumos sport

Reamintim că sâmbătă, 18 septembrie, Klaus Iohannis a fost invitatul de onoare la decernarea premiilor Cupei de Golf „Paul Tomiță”, acolo unde a avut loc şi un eveniment organizat de Dacia-Renault, ocazie cu care preşedintele a testat noile modele Duster facelift şi Spring, maşina electrică a producătorului de la Miovei.

Cu această ocazie, Iohannis i-a îndemnat pe români să joace golf, un sport frumos, deloc exclusivist, care poate fi practicat la orice vârstă şi care oferă multe satisfacţii.

“Mă bucur să întâlnesc aici atâţia oameni pasionaţi de golf, un sport care nu este deloc exclusivist şi care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, de a face mişcare, mai ales în acest context pandemic care face dificilă practicarea multor sporturi. Golful se poate practica la orice vârstă şi încurajez pe cât mai mulţi să descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacţii”, a spus Klaus Iohannis.

Postarea integrală a lui Emanuel Ungureanu

“Am ales răul cel mai mic. Ghinion.

Vă aduceți aminte?

Domnul Iohannis ne explica cu tupeu, înainte de a fi ales președinte, că profesorii care nu își pot lua mai multe case din meditații au…ghinion.

Și noi l-am ales, pentru că nu puteam cu Ponta și apoi cu Dăncilă.

El a rămas același, complet rupt de popor, de nevoile lui.

Astăzi ii îndemna pe românii îngrijorați de creșterea facturilor la utilități să învețe să joace…golf.

Tot el, îl susține în fruntea guvernului României pe unul care se crede Superman.

Ghinion”

Sursă foto: INQUAM Photos, George Călin