Atac la Klaus Iohannis din interiorul USR PLUS!

Emanuel Ungureanu, vorbe grele la adresa preşedintelui României

Mai exact, deputatul Emanuel Ungureanu a lansat o serie de ironii la adresa preşedintelui României, spunând despre acesta că “şi-a ales o altă mireasă”, care este îmbrăcată în roşu, făcând referire la PSD.

Într-o intervenţie telefonică la Antena 3, Ungureanu a declarat că există un trecut între Klaus Iohannis şi Partidul Social Democrat, de pe vremea USL-ului. Deputatul USR PLUS este de părere că Iohannis ar fi interesat de această nouă “mireasă politică”, pentru că a fost mai mulţumit de relaţia pe care a avut-o în trecut cu PSD, decât această “căsnicie cu năbădăi dintre PNL şi USR”.

Mai mult, Emanuel Ungureanu îl acuză pe Klaus Iohannis că “arogant și distant față de o bună parte din electoratul cu votul căruia a ajuns președinte”, având în vedere modul în care relaţionează cu USR PLUS.

“Este o veche iubire a domnului Iohannis de pe vremea USL și se numește PSD”

“Cred că domnul Iohannis și-a ales o altă mireasă și acea mireasă este îmbrăcată în roșu. Este o veche iubire a domnului Iohannis de pe vremea USL și se numește PSD.

Domnul Iohannis curtează o altă mireasă politică, cea cu care a mai avut o căsnicie de care a fost mai mulțumit decât căsnicia cu năbădăi dintre PNL și USR.

Există acest semnal non-verbal. Chiar dacă nu i-a spus domnului Barna, faptul că domnul președinte este atât de absent în relația cu USR, ca să nu spun că este arogant și distant față de o bună parte din electoratul cu votul căruia a ajuns președinte.

Iohannis, după cum se vede, este președintele doar a unei părți din PNL și a unei părți din PSD care îl sprijină pe domnul Cîțu să ajungă președintele PNL”, a declarat, marţi seara, deputatul Emanuel Ungureanu, potrivit antena3.ro.

Sursă foto: INQUAM Photos, George Călin