Nebunie totală pe scena politică autohtonă cu ceva mai mult de o săptămână înaintea turului doi al alegerilor prezidențiale. Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă se bat pentru un mandat de cinci ani la Palatul Cotroceni. Lupta dintre cei doi a fost comentată și de realizatorul B1TV, Radu Banciu.

În stilul său caracteristic, jurnalistul a dat de pământ cu social democrații. A fost o umilință totală, la scenă deschisă, pentru cei doi. Radu Banciu a comentat acuzațiile pe care Viorica Dăncilă i le-a adus lui Klaus Iohannis.

„A spus că Iohannis e dictator și fricos, pentru că nu vrea să vină la o dezbatere și e surprinsă un pic cum de l-a pus pe Rareș Bogdan să latre, amenințând cu dosarele penale.

Rareș Bogdan a fost mandatat să bage frica în dvs, nu pentru că sunteți femeie, ci pentru că s-a întors roata. Acum sunt PNL-iștii la putere. Și e normal să aveți probleme. Ce, credeați că o să dureze o veșnicie hoția asta?

Sigur că ei, care sunt acum în poziție de învingători cvasicerți, vin și vă impun condiții. Echipa care a marcat s-a retras în apărare. Acum că ei sunt cu sacii în căruță, vă lasă pe voi să vă strofocați degeaba cu aceste pseudoconferințe. Nu mai au de ce să insiste.
Evident, e dificil suportabil pentru democrație, dar dvs nu aveți de ce să vă plângeți, că ați subjugat România cum ați putut cu prostia de care ați dat dovadă, cu nemernicia de care dați dovadă, că nu vă duce capul nici de 2 lei, distinși PSD-iști. O cloacă, asta a fost PSD în toți anii ăștia, iar în ultimii ani avem parte de cele mai mari scursuri. Am ajuns la oameni care n-au terminat 8 clase primare”, a afirmat jurnalistul în cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, de pe B1TV.

Te-ar putea interesa și: