Update: Fostul premier Mihai Tudose a fost externat luni dimineața din spital, după infarctul suferit zilele trecute.

Tudose a dat duminică un amplu interviu, unde a povestit prin tot ce a trecut. Acesta a declarat pentru stiripesurse.ro, că a avut noroc mare cu colegii săi, în special cu Nicolae Bănicioiu care și-a dat seama imediat că acesta are un infarct în momentul respectiv.

”Acum mă simt bine, medicii spun că este bine, chiar foarte bine. Recuperarea merge bine, nesperat de bine. Dumnezeu a avut să mai am o șansă. Am avut noroc cu familia de la Pro România, cu colegii, care au sărit toți imediat și cu Nicu Bănicioiu, care și-a dat seama că am un infarct. Noua echipă politică mi-a salvat viața, poate vom salva și România. Totul a mers ca pe roate, pentru că în ceea ce privește oamenii cu infarct, la urgențe în fiecare zi se schimbă spitalul care primește pacienții. Pe mine salvarea m-a adus la Fundeni și aici am dat peste niște medici extraordinari, care m-au tratat exemplar, oameni care mi-au salvat viața”, a spus Mihai Tudose.

”Am făcut și eu o încercare, am zis că mă reîncarnez în ceva mai mic și mai drăguț, dar nu, tot în corpul ăsta am nimerit!”, a mai spus Tudose, glumind.

”M-au sunat și foștii colegi și actualii colegi. Am primit și multe vizite din partea prietenilor”. Acesta a fost vizitat de șeful SIE, Gabriel Vlase.

Nu a primit niciun mesaj din partea lui Liviu Dragnea.

”Nu și oricum nu era credibil un mesaj din partea dumnealui”, a spus Tudose.

Vezi și Anunţ surpriză după nunta Olguţei Vasilescu şi a lui Manda: Nu mai au voie să conducă România