Ludovic Orban, liderul PNL, recunoaşte că a fost uimit de nunta fostului ministru al Muncii Lia Olguţa Vasilescu şi a senatorului PSD Claudiu Manda, proaspă propulsat pe un scaun de europarlamentar, deoarece cei doi politicieni nu au respectat interdicţia de a organiza nunţi şi petreceri în Postul Paştelui, acuzându-i pe cei doi că sunt nici măcar atei, ci mai mult păgâni, motiv pentru care nu ar mai avea nevoie să conducă România.

Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda, desfiinţaţi în ziua nunţii: Superbul cuplu, pe care l-as numi, alba-negrul 

Preşedintele PNL a criticat, duminică, la Cluj, faptul că evenimentul Liei Olguţa Vasilescu şi lui Claudiu Manda a avut loc în timpul postului.

„Am deschis dimineaţă televizorul şi nu mi-a venit să cred ce am văzut la televizor. Suntem în Postul Paştelui. Orice român credincios, orice român care respectă tradiţiile, orice român care îşi respectă semenii, ştie că în Postul Paştelui nu se fac nunţi. Ce credeţi că am văzut la televizor? Toată ciuma roşie, toţi cei care se băteau cu cărămida în piept că ei fac referendumul pentru familie, arătându-şi ca nişte farisei credinţa, dar nu în Dumnezeu, ci în idolii la care nu au voie să se închine, s-au dus şi au sărbătorit la nuntă sfidând pe toţi românii care cred în Dumnezeu, care respectă tradiţia Bisericii şi care  ţin în această perioadă Postul Paştelui. Nici atei nu sunt ăştia, mai degrabă sunt păgâni şi nu mai au voie să conducă România”, a afirmat președintele PNL.

FOTO/Au apărut pozele de la nunta Olguței Vasilescu. Dragnea, surprins în ipostaze tandre 

Cu toate acestea, sâmbătă pare să fi fost doar petrecerea de nuntă, chiar dacă căsătoria civilă şi religioasă au avut loc în urmă cu câteva săptămâni.

FOTO/Complet neașteptat! Cum s-a îmbrăcat Lia Olguța Vasilescu la nunta sa și cine este nașul de cununie!