Fostul ministru al Muncii a postat pe pagina sa de Facebook o scurtă înregistrare de la nuntă. În cadru, fredonează alături de Claudiu Manda și Liviu Dragnea mai multe versuri de susținere pentru echipa din Bănie: „Hai Craiova, hai băieții! Suntem toți cu voi până la sfârșit. Hai Craiova, hai băieții! Cu oltenii nu e de glumit”.

Citește și: Ponta, atac total la Dragnea. Care este singura persoană de care îi este frică șefului PSD

Clipul video este însoțit de textul „Succes echipei Universitatea Craiova, azi”. În această seară, CS U Craiova întâlnește FCSB, într-un meci vital, care poate hotărî care va rămâne echipa aproapiată de liderul CFR Cluj, cu șanse reale la titlu. Replica vine la doar o zi distanță de la atacul dur pe care finanțatorul FCSB l-a lansat la adresa Olguței.

Citește și: Gigi Becali intră în război total cu Olguța Vasilescu. Denunțul făcut de finanțatorul FCSB, chiar în ziua nunții Olguței.

„Olguța Vasilescu și Viorel Hrebenciuc i-au dat echipa Craiovei lui Rotaru. Mi-a zis Hrebenciuc: ‘Eu i-am dat echipa lui Rotaru. Am vorbit cu Olguța și i-am zis să i-o dea lui’. Băiatul lui Hrebenciuc și Rotaru sunt naș și fin. Noi i-am primit ilegal într-un fel. Trebuia să înceapă din Liga 4, nu din Liga 2. Dar s-a întâmplat asta pentru că l-au distrus pe Adrian Mititelu. Și ca o reparație morală i s-a dat un loc Craiovei în Liga 2. A zis Hrebenciuc ‘Olguța, tu ești primăriță și eu sunt mare. Tu nu prea ai putere și dă echipa lui Rotaru’. Olguța venise de la PRM, unde a fost servitoarea lui Vadim Tudor, iar Hrebenciu era puternic în PSD”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport”.