Finanțatorul FCSB a făcut un denunț în direct, susținând că CS U Craiova a fost primită în Liga a II-a în mod nemeritat, în urma unor influențe politice. Tot scandalul a pornit după ce patronul echipei Craiova, Mihai Rotaru, a ridicat mai multe semne de întrebare în legătură cu partida FCSB-Astra, câștigată de roș-albastri. Controversele au apărut pentru că Astra are o datorie de 1.7 milioane euro față de clubul FCSB, iar patronul CS U Craiova crede că în baza acelei datorii, Astra nu și-a apărat corect șansele în meciul contra echipei lui Becali.

Citește și: Lovitură dură încasată de Mihai Gâdea. Așa ceva nu i s-a întâmplat niciodată

„Da, am auzit și eu că Mihai Rotaru avea lojă în Ghencea și ținea cu Steaua când era la București. Dar nu mai contează. Acum ține cu Craiova, dar face mizerii. Noi l-am primit în Liga 2, deși nu era legal. Olguța Vasilescu și Viorel Hrebenciuc i-au dat echipa Craiovei lui Rotaru. Mi-a zis Hrebenciuc: ‘Eu i-am dat echipa lui Rotaru. Am vorbit cu Olguța și i-am zis să i-o dea lui’. Băiatul lui Hrebenciuc și Rotaru sunt naș și fin. Noi i-am primit ilegal într-un fel. Trebuia să înceapă din Liga 4, nu din Liga 2. Dar s-a întâmplat asta pentru că l-au distrus pe Adrian Mititelu. Și ca o reparație morală i s-a dat un loc Craiovei în Liga 2. A zis Hrebenciuc ‘Olguța, tu ești primăriță și eu sunt mare. Tu nu prea ai putere și dă echipa lui Rotaru’. Olguța venise de la PRM, unde a fost servitoarea lui Vadim Tudor, iar Hrebenciu era puternic în PSD”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Citește și: Surpriză totală! Cum va câștiga Kovesi funcția de procuror european. Gest total neașteptat

Conflictul dintre Becali, Olguța Vasilescu și Rotaru apare doar la o zi distanță de confruntarea dintre FCSB și CS U Craiova. Cele două echipe se vor duela duminică seară, iar miza este extrem de importantă, în sensul în care câștigătoarea confruntării va rămâne apoape de prima clasată, CFR Cluj.