Liviu Dragnea este închis la Penitenciarul Rahova unde se pare că nu duce lipsă de nimic. El stă singur într-o celulă, deși procedurile spun că în perioada de carantină deţinuţii trebuie să aibă cel puţin un coleg de celulă. Specialiştii susțin că noii deţinuţi trebuie să aibă companie, ca să fie ţinuţi departe de gânduri negre, precum ideile de suicid.

Celula în care este închis a fost recent zugrăvită iar fostul președinte al PSD a primit deja pachet de acasă.

În prima zi de închisoare, el a primit o vizită neașteptată. Printre cei care l-au vizitat pe liderul PSD a fost și un psiholog dar şi unul dintre avocaţi, cu care a stat de vorbă două ore.

Potrivit regulamentului, Liviu Dragnea are dreptul zilnic, pe perioada detenţiei, la 10 apeluri telefonice şi la cinci vizite lunare.

În plus, are dreptul să primească lunar un pachet cu alimente în greutate de maximum 10 kg, la care se poate adăuga o cantitate de maximum 6 kg de fructe şi legume. Va avea dreptul la o vizită intimă, o dată la 3 luni cu durata de 2 ore, cu condiţia să nu fie sancţionat disciplinar în ultimele 6 luni şi să participe activ la programele educaţionale.