Rareș Bogdan i-a transmis șefului statului, la Întâlnirea Regională Centru a Partidului Național Liberal cu aleșii locali, membri și candidați ai PNL pentru alegerile europarlamentare, că îi este alături și că împreună cu noii lui colegi va scoate oamenii din case pentru referendum.

„Le spun tuturor românilor din ţară şi din străinătate: România este un stat naţional, suveran, independent, unitar şi indivizibil pe vecie! Bună ziua, Covasna! Bună ziua, Harghita! Nu vă vom lăsa nicoodata. Atâta timp cât există PNL, nu veţi fi abandonaţi. Dragi români, în urmă cu 33 de ani aproape, de aici se ridică România în picioare. Primii oameni care au spus STOP comuniştilor, bolşevicilor au fost braşovenii, în 1987. De aici, a început deşteptarea României. Aici, la Braşov, în munţii Făgăraşului, când România era călcată în picioare, elitele îngenuncheate în puşcarii, o mână de oameni a arătat că nu se supune, că vrea libertate.

Mulţumesc tuturor celor care încă cred într-o Românie morală, a cinstei, a muncii, unde oamenii vor să clădească, nu să distrugă. Nu v-aţi săturat, dragii mei, ca de 2 ani şi patru luni să vorbim despre orice altceva decât despre locuri de muncă, investiţii, autostrăzi, spitale, şcoli? Nu v-aţi săturat să vorbiţi doar despre infractori, condiţiile din închisori, deţinuţi politici? Aşa spun ei că sunt. Noi deţinuţi politici le spunem celor care s-au jertfit pentru ţara asta, cu preţul libertății. Ăştia sunt infractori de drept comun, care au ras bugetele României şi acum vor să scape. Nu v-aţi săturat de infractori, nu v-aţi săturat de grupul infracţional din Kiseleff? Eu am învăţat ceva. În democraţie, hoţii stau la puşcărie, nu în Parlament, nu în Guvern. Niciodată în Modrogan”, a spus Rareş Bogdan.

Jurnalistul i-a transmis președintelui Klaus Iohannis că are o armată pe care se poate baza.

„Domnule preşedinte Iohannis, aceasta este armata dumneavoastră! Noi suntem în spatele dumneavoastră. Vom câştiga referendumul! Noi, toţi romanii de buna-credinţă, suntem în spatele dumneavoastră. Suntem milioane şi milioane. Vom câştiga acest referendum, nu doar alegerile pentru că PNL şi românii de bună-credință nu vor amnistie şi graţiere pentru corupţi”, i-a transmis Rareş Bogdan preşedintelui Klaus Iohannis.