Gheorghe Dincă a îngrozit o țară întreagă. Bărbatul este principalul și singurul inculpat în cazul Caracal. Acesta ar fi ucis-o pe Alexandra Măceșanu, o fata de doar 15 ani, dar și pe Luiza Melencu, o tânără dispărută încă din luna aprilie.

Criminalul a recunoscut că a incinerat-o într-un butoi pe Alexandra, iar, ulterior, a recunoscut că ar fi ucis-o și pe Luiza.

Până acum, acesta le-a pus doar bețe în roate anchetatorilor. Dincă nu le-a oferit date concrete celor de la DIICOT. Bărbatul nici măcar nu își știe victimele după nume.

Cazul pare de nerezolvat, iar șeful DIICOT este tras la răspundere de președintele Klaus Iohannis. Acesta i-a cerut, astăzi, demisia pentru modul dezastruos în care a condus cazul.

Și mama Luziei condamnă anchetatorii pentru că nu au aflat nimic concret despre fata ei. Femeia consideră că fata sa nu este moartă, ci a fost dată unei rețele de prostituție.

Testele efectuate de INML au arătat că rămășițele găsite în butoiul din curtea lui Dincă aparțin Alexandrei Măceșanu. Acum, familia a cerut o expertiză în afara țării. De asemenea, mamei Luizei i s-au prelevat probe ADN pentru a fi trimise la FBI. Oameii legii vor stabili dacă oasele găsite în lizieră sunt ale Luizei sau nu.