Artistul a participat la Campionatul Național de Rally Raid, însoțit de iubita lui.

Reamintim că juratul de la iUmor a divorțat cu mare scandal de fosta lui soție, Daniela Niculescu, în 2012, după ce aceasta intrase în depresie de mai mult timp și avea probleme cu drogurile, fiind la un pas să își distrugă viața din cauza amfetaminei.

După ce a depășit problemele cauzate de divorț, Cheloo și-a refăcut viața alături de o tânără cu care a făcut și un copil, însă acesta o ține departe de ochii presei.

Juratul a fost surprins la Campionatul Național de Rally Raid din Munții Rodnei, în județul Bistrița, alături de iubita sa.

Pasionat de motoare și adrenalină, Cheloo a luat startul ca pilot, în timp ce iubita lui, Daniela Moraru, a stat în dreapta și l-a ghidat pe traseul care a avut o lungime de 480 de kilometri.

„Lumea e preocupată de monden, de viața mea personală, lucruri pe care eu refuz să le discut. Nu-mi place, nu mi-a plăcut niciodată. Dacă mă întrebi de viața personală, nici nu mă interesează”, a declarat Cheloo în momentul în care i s-a cerut să ofere mai multe detalii despre viața personală.

Artistul a stârnit controverse de-a lungul timpului în urma declarațiilor pe care le-a făcut cu referire la persoanele LGBT și care au avut ecou în presa internațională.