Mihaela Rădulescu a dat lovitura anului! Este vorba despre un tun financiar de mii de euro. Vedeta a semnat mai multe contracte cu multe zerouri în coadă.

De fiecare data când revine în țară, Mihaela Rădulescu dă câte un tun financiar de proporții. Nici de această data vedeta nu s-a lăsat mai prejos și și-a pus semnătura pe două înțelegeri extrem de bănoase.

Mihaela Rădulescu a revenit în țară și a filmat pentru show-ul culinar “MasterChef”, care va fi difuzat de Pro TV. Dar asta nu e tot. A apărut inclusiv la emisiunile “La Măruță” și “Vorbește lumea”, iar audiența a fost pe măsură. Cât timp s-a aflat în țară, vedeta a și parafat două contracte deloc de neglijat, care îi vor aduce în conturi mii de euro.

Un cunoscut lanț de magazine a obținut semnătura Mihaelei Rădulescu. Vedeta va apărea într-o reclama a acestui brand, anunță click.ro. Mai mult, diva a bătut palma și cu cei de la emisiunea “Ferma”. Ar fi dat un adevărat “tun” din punct de vedere financiar.

În ciuda acestor tunuri financiare, iubita lui Felix Baumgartner nu prea onorează evenimentele mondene organizate în România. Acest lucru se întâmplă pentru că diva are un tarif ridicat, vedeta fiind scumpă până și pentru firmele cu mulți bani. Potrivit libertatea.ro, Mihaela Rădulescu solicită cel puțin 5.000 de euro pe oră pentru a participa la un eveniment.

Diva de la Pro TV face câteva fotografii la panou și, dacă dorește, oferă scurte interviuri jurnaliștilor prezenți. Nu este obligată, însă, sub nicio formă să promoveze produsul sau brandul pentru care s-a organizat evenimentul.