După ce președintele PSD l-a criticat pentru atitudinea pe care o are, nici Tudorel Toader nu a rămas dator și a încercat să fie ironic pe facebook, umilindu-l practic pe Liviu Dragnea.

„Pentru ce era acest teatru? Domnul Toader să înțeleagă că nu mai poate continua așa. Să înceteze cu atitudinea. Intenția era să intre în dezbatere din ianuarie și să discutăm 3 luni și a tot anunțat că va da ordonanțe. Și nu le-a dat și cred că nu are intenția să le dea. Să termine cu asta. Parlamentul începuse finalizarea după decizia CCR, a fost greșeala PSD că a crezut că vor da unii aceste coduri prin ordonanțe. (..) Nimeni nu poate să stea prizonierul acestor teme parazite (…) . Aici doamna premier trebuie să ia o decizie. Vrea să îl mențină, vrea să nu îl mențină, e apanajul ei”, a spus Liviu Dragnea, la Călărași.

„O simpla precizare ! In lipsa urgentei, nu poate fi adoptata o Ordonanta de Urgenta ! PS: aceasta postare va fi stearsa dupa o ora !”, a scris Tudorel Toader pe Facebook.

Mărul discordiei îl reprezintă  ordonanțele de urgență referitoare la codurile penale și la completurile de 5 judecători.