Totodată, Tudor Manea deține funcția de vicepreședinte al companiei și raportează direct către Iulian Stanciu, CEO al grupului eMAG, care conduce dezvoltarea eMAG la nivel de grup pe principalele direcții: dezvoltare internațională, tehnologie, investiții, dezvoltare angajați, marketing și financiar.

Tudor Manea (31 de ani) este alături de eMAG de zece ani, fiind cel care a pus bazele departamentului de tehnologie. Anterior poziției de director general, Tudor a coordonat o echipă de aproximativ 350 de specialiști în tehnologie și procese la nivel local și regional, în țările în care eMAG este prezent (România, Bulgaria, Ungaria, Polonia). Tudor Manea a dezvoltat mai multe arii de activitate din eMAG, contribuind semnificativ la evoluția business-ului și a echipei.

„Tudor a contribuit semnificativ la construcția eMAG, a trecut prin toate departamentele companiei și a dezvoltat proiecte mari precum Black Friday, extinderea echipei de programare și infrastructură, centrul de cercetare din Iași, construcția din zona de cultură organizațională, dar și cel mai recent proiect major al nostru, platforma de mobile", spune Iulian Stanciu, CEO eMAG.

„Parcursul în cadrul companiei mi-a oferit în mod constant provocări, dar noua poziție este cea mai mare dintre ele. Voi continua ce am făcut până acum: am crezut în oameni și i-am ajutat să crească, am gândit ordonat și am luat decizii bazate pe date și am construit servicii care sunt apreciate de client”, spune Tudor Manea, director general eMAG România.