foto: iconcert.ro

"In general, romanii spun ce aud ca li se spune. Eu umblu prin toata tara, ma intalnesc cu tot felul de oameni, la toate nivelele. Senzatia mea este putin altfel. Nu-i niciun fel de revolutie. Probabil o sa ne dam seama de ce s-a intamplat si cat de senzationala a fost manipularea asta. Pentru ca a fost o manipulare. Am toata stima pentru domnul Iohannis…", a spus  Tudor Gheorghe.

In timpul concertului care a urmat, Tudor Gheorghe a spus, pe scena, ca actualul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, vorbeste "o engleza de vaporean, care acosteaza la Amsterdam si stie sa intrebe unde e strada aia cu felinare rosii", iar rezultatul alegerilor l-a catalogat drept "un blestem":  "Ce blestem pe noi, sa avem un presedinte care chinuie limba engleza si acum dam de unul care chinuie limba romana?".

Tudor Gheorghe si-a anuntat sustinerea pentru Victor Ponta in timpul campaniei electorale pentru prezidentiale: "Pe data de 2 noiembrie am votat, alaturi de cateva milioane bune de romani, Victor Ponta. Nu mi-a sugerat nimeni, nu m-a obligat nimeni sa spun acest lucru. Eu cred ca, la ora actuala – si e dreptul meu sa cred asta, la Cotroceni ar fi bine sa ajunga Victor Ponta. Pentru ca este tanar, avem nevoie de un presedinte cetatean roman, tanar, inteligent si, mai ales, viu… Viu!"