Tudor Chirilă ar fi agresat un bărbat, miercuri dimineață, iar poliția a fost chemată să intervină. Potrivit postului de televiziune Antena 3, Chirilă s-ar fi ales cu o plângere la poliție din cauza acestui incident. Totul s-ar fi întâmplat în jurul orei 11, în fața unui hotel din Piața Charles de Gaulle. “Un bărbat s-a certat pe motive politice cu Tudor Chirilă și discuțiile au degenerat iar acest tânăr spune că a fost agresat de artist”, a susținut Antena 3. Bărbatul, pe care îl cunoaște de mai mult timp pe Chirilă, ar fi chemat imediat poliția și le-a povestit tot ce s-ar fi întâmplat. Tudor Chirilă nu ar mai fi fost la fața locului în momentul în care echipajul ar fi ajuns în zonă.

Vezi și Pro TV, în mijlocul unui scandal cu acuzații de șantaj și abuz de putere. Decizia CNA

“ Deocamdată s-a deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe. Nu a fost depusă încă o plângere oficială”, a anuțat Antena 3. Potrivit sursei citate, persoana care susține că ar fi fost agresată de artist a sunat la 112 chiar în momentul în care lucrurile au început să degenereze. “Polițiștii s-au deplasat acolo destul de repede dar Tudor Chirilă nu se mai afla acolo”, au arătat jurnaliștii.

Imediat, a venit și reacția artisului. „Tudor Chirilă le-a răspuns colegilor mei și avem permisiunea să-l cităm cu următoarele explicații în legătură cu incidentul pentru care Poliția a fost chemată în cursul dimineții. Am fost provocat, spune Tudor Chirilă, în timp ce stăteam la cafea. Tatăl meu a fost făcut securist. Am avut un conflict bărbătesc cu un individ care m-a provocat timp de 10 minute. Nu mi se pare normal să stau la o masă și să fiu provocat și jignit”, au spus cei de la Antena 3